Karta dań

Przystawki:

  • Tapas z pastą z pieczonej flądry 7,-
  • Tatar ze śledzia holenderskiego 11,-

Zupy:

  • Rosół z kawałkami dorsza i makaronem 11,-
  • Zupa gulaszowa 13,-

Sałatki:

  • Sałatka z grillowanym camembertem, ananasem i żurawiną 16,-
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem 15,-

Dania rybne:

  • Smażony filet z flądry z frytkami i surówką colesław 23,-
  • Grillowany pstrąg z dzikim ryżem i bukietem sałat 25,-
  • Dorsz z puree ziemniaczanym o aromacie wędzonego boczku podany na duszonej białej kapuście z koperkiem 29,-

Dania mięsne:

  • Pikantna grillowana karkówka z ćwiartkami ziemniaków i bukietem surówek 27,-
  • Pierś z kurczaka ułożona na sosie z sera gorgonzola, brokułami i gotowanymi ziemniakami 26,-
  • Żeberka w sosie BQQ z frytkami i bukietem sałat z sosem vinegrette 31,-

Dania wegetariańskie:

  • Makaron tagliatelle z sosem serowym i brokułami 16,-
  • Dziki ryż z warzywnym ratatui 16,-

Dla dzieci:

  • Smakołyk Kubusia Puchatka 15,-

Grillowany filet z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki

Desery:

  • Mus z mango 12,-
  • Szarlotka z bitą śmietaną i gałką lodów 14,-
  • Pucharek lodów z sosem, owocami i bitą śmietaną 14,-

ZOBACZ MENU W JĘZYKU POLSKIM

ZOBACZ MENU W JĘZYKU ANGIELSKIM (Menu English version)